Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Έτος
2021
Κατηγορία
Ιστοσελίδα
Ιστότοπος
ergatikokentrokalamata.gr

Η εταιρεία

Σκοπός του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας είναι να συνενώνει τα εργασιακά επαγγελματικά σωματεία των εργατών και υπαλλήλων που έχουν την έδρα τους στην πόλη μας και στο Ν. Μεσσηνίας για ενιαία και συλλογική μελέτη, προστασία και προαγωγή των ηθικών, οικονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών. Να ενισχύει την ηθική, πνευματική και κοινωνική ανύψωση των εργατών και υπαλλήλων της περιφέρειας του και να υποβοηθηθεί την επαγγελματική κατάρτιση και ειδίκευση τους. Να μεριμνά δια την επέκταση της εργατικής και κοινωνικής νομοθεσίας και να επιβλέπει την εφαρμογή αυτής. Να παρακολουθεί και να εξετάζει όλα τα τοπικά, εργατικά και κοινωνικά ζητήματα και να κατευθύνει ενιαίως τους αγώνες των εργατοϋπαλλήλων.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Άριστο σχεδιαστικό αποτέλεσμα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα αισθητικής!
Rensponsive σχεδιασμός
Το περιεχόμενο προσαρμόζεται από οποιαδήποτε συσκευή και αν συνδεθείτε.
Πολύ υψηλές ταχύτητες
Μέσω του καινοτόμου σχεδιασμού επιτυγχάνονται πολύ υψηλές ταχύτητες.

Φροντίζουμε τα πάντα σε κάθε δημιουργία μας!

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά που παρέχουμε πάντα σε όλες τις ιστοσελίδες που δημιουργούμε.

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που να αντιπροσωπεύει την ιστορία και τους αγώνες ενός οργανισμού αποτελεί πρόκληση, για αυτό και πρέπει να σχεδιαστεί από έναν άνθρωπο με εμπειρία και πολλές γνώσεις στον χώρο. Έχοντας λοιπόν, ακούσει για την πολύ υψηλή ποιότητα και το μεγάλο εύρος των σχεδιασμών του Νίκου , (Tasios) αποφασίσαμε να του αναθέσουμε τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας. Ποιότητα, εμπιστοσύνη και αμεσότητα αποτελούν μερικές λέξεις με τις οποίες θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τη συνεργασία μας μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο! Δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με σύγχρονα πρότυπα αισθητικής που ταυτόχρονα διατηρεί την απλότητα και την ταχύτητα για κάθε επισκέπτη, είμαστε πραγματικά πλήρως ικανοποιημένοι. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να εντυπωσιάζεις με τις δημιουργίες σου, να διατηρήσεις την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που γνωρίσαμε σε σένα και να πετύχεις κάθε στόχο σου, γιατί το αξίζεις!

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Δείτε την ιστοσελίδα!

Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει ως κύριο στόχο να μετατρέπει την απλή πλοήγηση των χρηστών σε ένα ψηφιακό ταξίδι ομορφιάς, συμμετρίας και υψηλής αισθητικής!