Εντυπωσιακός σχεδιασμός Πολύ υψηλές ταχύτητες Χρηστικότητα & ευχρηστία Προχωρημένη ασφάλεια

Σχεδιασμός eShop

Δημιουργήστε μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία για το κατάστημα σας όπου θα προσφέρετε ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα σας, παραμένοντας συνεχώς ανοικτοί!

Διευρύνετε το πελατολόγιο σας!

Η δημιουργία ενός e-shop είναι σημαντική για μία επιχείρηση καθώς διευρύνει το πελατολόγιο της με ευκολότερους τρόπους πρόσβασης και ταυτόχρονα καθίσταται πιο ανταγωνιστική.

Μεγαλύτερο εύρος κοινού
Δημιουργώντας ένα e-shop δεν απευθύνεστε πλέον μόνος στους πελάτες όπου βρίσκεται η επιχείρηση σας αλλά σε ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κοινού, το οποίο εξαρτάται μόνο από το όριο αποστολής που θα ορίσετε!
24/7 ανοικτά
Πλέον δίνεται μία παραπάνω δυνατότητα σε κάθε πελάτη που δεν είχε πριν. Να ψωνίσει ότι ώρα επιθυμεί εκείνος και να δει τα προϊόντα σας για όσο θέλει. Έτσι κάνετε την αγορά των προϊόντων σας πιο ευχάριστη και εύκολη.
Ευκολότερη πρόσβαση
Οι αποστάσεις μηδενίζονται! Ο πελάτης όπου και αν είναι δεν χρειάζεται να μετακινηθεί από τον τόπο του για να αποκτήσει τα προϊόντα σας, έχει άμεση πρόσβαση από όπου θέλει και ότι ώρα επιθυμεί εκείνος.
Χαρακτηριστικά που σας παρέχουμε

Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για εσάς!

Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Παρέχουμε το άριστο σχεδιαστικό αποτέλεσμα και τα πιο σύγχρονα πρότυπα αισθητικής μετατρέποντας την πλοήγηση κάθε επισκέπτη σε ένα ψηφιακό ταξίδι!
Μοναδικότητα
Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει την δική της προσωπικότητα και αποτελεί την ταυτότητα της εκάστοτε επιχείρησης.
Προχωρημένη ασφάλεια
Οι τεχνολογίες και οι ασπίδες προστασίας μας μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να μολυνθεί ή να παραβιαστεί η ιστοσελίδα σας.
Χρηστικότητα & ευχρηστία
Οι τεχνολογίες μας καθιστούν εύκολη και άμεση την πλοήγηση του πελάτη, αλλά και εύκολη την διαχείριση σε εσάς και τους συνεργάτες σας.
Responsive σχεδιασμός
Κάθε ιστοσελίδα μας προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή με την οποία θα συνδεθεί κάθε επισκέπτης.
Πολύ υψηλές ταχύτητες
Οι τεχνολογίες φιλοξενίας καθώς και ο καινοτόμος σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας παρέχουν πολύ υψηλές ταχύτητες με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.
Εύκολη διαχείριση
Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής
Ευέλικτοι τρόποι αποστολής
Ειδοποίηση στο email σας
Διαχείριση διαθεσιμότητας

Στρατηγική σχεδιασμού

Συνοψίζουμε τον σχεδιασμό του eShop σας σε 3 απλά βήματα!

1
Εμφάνιση
Μαζί με έναν συνεργάτη μας θα αποφασίσετε ποιο από τα προτεινόμενα πρότυπα εμφάνισης αντιπροσωπεύει περισσότερο το eshop σας.
2
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη
Οι συνεργάτες μας σχεδιάζουν πολύ προσεκτικά το eShop με βάση τις προτάσεις και τις ανάγκες σας.
3
Δημοσίευση
Ελέγχετε ξανά το eShop σας πριν την δημοσιευσή του και αν δεν επιθυμείτε καμία άλλη αλλαγή, εντός λίγων ωρών είναι προσβάσιμο για όλους!

Η ικανοποίηση σας δεν είναι υπόσχεση, αποτελεί δέσμευση!

Από την αρχή της Tasios Designs ο στόχος μας ήταν ένας και αμετάκλητος. Να διατηρήσουμε το 100% των συνεργατών που μας εμπιστεύθηκαν ικανοποιημένο! Προς επίτευξη αυτού του στόχου, κατά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας και πριν την δημοσίευση της, αφού την ελέγξετε, φροντίζουμε να γίνουν τόσες αλλαγές ώστε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι!

Επικοινωνήστε μαζί μας!