Γνωρίστε μας

Η εξειδίκευση και οι ικανότητες του προσωπικού μας θέτουν την ποιότητα και την τελειότητα στο επίκεντρο της εταιρείας μας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων
Δημιουργήστε μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία, που θα εκφράζει την προσωπικότητα και τους στόχους της επιχείρηση σας.
Σχεδιασμός eShops
Προσφέρετε ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα σας του καταστήματος σας σε μεγαλύτερο εύρος κοινού παραμένοντας συνεχώς ανοικτοί!
Φιλοξενία
Αξιοποιήστε σύγχρονη τεχνολογία για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας με τεράστιους χρόνους απόκρισης και συνεχής λειτουργικότητα.

Η κορυφαία ποιότητα είναι πάντα ο πυρήνας μας!

Η κορυφαία ποιότητα είναι πάντα ο πυρήνας σε ό,τι κάνουμε. Με τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας φροντίζουμε να προστίθεται αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας και ενισχύουμε την σχέση μας με εσάς ενσωματώνοντας την εξυπηρέτηση σας σε οποιαδήποτε ψηφιακή σας ανάγκη.

Είμαστε μια επιχείρηση που την ενδιαφέρει η καινοτομία στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων της.

Η παρουσία της Tasios Designs σημαίνει ότι είμαστε συνεχώς δίπλα σας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτηση και αν έχετε. Διαθέτουμε κορυφαίες ψηφιακές υπηρεσίες, τις οποίες παρέχουμε με συνέπεια και αμεσότητα.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη και δεσμεύεται για την αποστολή της Tasios Designs, σε ένα ομορφότερο και ασφαλέστερο διαδίκτυο. Μας ενδιαφέρει η σχέση με τους συνεργάτες μας, τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους. Προσπαθούμε συνεχώς να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις αυτές, να ενισχύσουμε την προτίμηση των επισκετπών, και να κάνουμε την πλοήγηση στις ιστοσελίδες τους απλούστερες, ομορφότερες και ασφαλέστερες.

Καινοτομία σε κάθε σχεδιασμό

Για εμάς, μια καλή ιστοσελίδα δεν σημαίνει απλά λειτουργική για τον επισκέπτη. Σημαίνει, ένα ψηφιακό ταξίδι ομορφιάς και συμμετρίας. Να παρέχουμε στον χρήστη μεγάλες ταχύτητες πλοήγησης. Ασφάλεια και απόδοση. Σημαίνει, οι ιστοσελίδες να είναι πάντα λειτουργικές και προβάσιμες. Για εμάς μια καλή ιστοσελίδα, σημαίνει καινοτομία…
Image

Οι αξίες μας

Πάθος & Αγάπη

Αγαπάμε με πάθος αυτό που κάνουμε και στοχεύουμε συνεχώς στην βελτίωση των υπηρεσιών μας για ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση σε κάθε πελάτη μας.

Προθυμία

Επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υποστήριξης και εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας, ελέγχουμε προσεκτικά κάθε αίτημα τους και δίνουμε πάντα την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση.

Αυτοβελτίωση & Εξέλιξη

Η επιτυχία συχνά θεωρείται αποτέλεσμα της αυτοβελτίωσης και συνεχής ανάγκης για εξέλιξη. Γι' αυτό και εμείς εστιάζουμε στην βελτίωση και εξέλιξη των γνώσεων και ικανοτήτων της ομάδας μας.

Ειλικρίνεια & Διαφάνεια

Η Tasios Designs είναι συνεχώς δίπλα σε κάθε συνεργάτη ή πελάτη της με βάση την ειλικρίνεια, την κατανόηση και την διαφάνεια σε οποιοδήποτε επίπεδο επικοινωνίας.

Το 100% των πελατών μας είναι επίσημα ικανοποιημένο!

Παρέχουμε κορυφαία ποιότητα σε κάθε μας συνεργασία, οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται πραγματικά στις εκάστοτε ανάγκες σας και να είμαστε συνεχώς δίπλα στην εξέλιξη της ιστοσελίδα σας!

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις