Κατασκευή ιστοσελίδων
info@tasiosdesigns.gr
+30 27214 04658
Particle element

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας με τα πιο σύγχρονα πρότυπα αισθητικής!

Με την κατασκευή μίας ιστοσελίδας από την Tasios Designs δημιουργείτε μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία για την επιχείρηση σας, που θα εκφράζει την προσωπικότητα, τους στόχους και τον επαγγελματισμό σας, μέσα από ένα μοναδικό αριστούργημα σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς!

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής!

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση για να αναπτυχθεί και να είναι βιώσιμη απαιτείται να διαθέτει ψηφιακή παρουσία. Η ψηφιακή όπως και η φυσική παρουσία αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επιχείρησης. Όπως κάθε επιχειρηματίας προσέχει τη φυσική παρουσία της επιχείρησής του έτσι και εμείς προσέχουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο κατασκευάζοντας μία ιστοσελίδα με καινοτόμους, λειτουργικούς και ασφαλείς σχεδιασμούς.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Παρέχουμε το άριστο σχεδιαστικό αποτέλεσμα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα αισθητικής και τεχνολογίας.
Χρηστικότητα & ευχρηστία
Οι τεχνολογίες μας καθιστούν εύκολη και άμεση την πλοήγηση του πελάτη, αλλά και εύκολη την διαχείριση σε εσάς και τους συνεργάτες σας.
Πολύ υψηλές ταχύτητες
Οι τεχνολογίες φιλοξενίας καθώς και ο καινοτόμος σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας παρέχουν πολύ υψηλές ταχύτητες με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.
Προχωρημένη ασφάλεια
Οι τεχνολογίες και οι ασπίδες προστασίας μας μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να μολυνθεί ή να παραβιαστεί η ιστοσελίδα σας.
Στοχευμένος σχεδιασμός

Με κύριο στόχο την εύκολη πλοήγηση των επισκεπτών, δημιουργούμε λειτουργικές ιστοσελίδες με ταυτόχρονα εξεζητημένο σχεδιασμό. Έτσι, διαφοροποιούμε την ιστοσελίδα κάθε συνεργάτη μας από τον ανταγωνισμό και χαρίζουμε μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης!

Γραμματοσειρές

Φροντίζουμε οι γραμματοσειρές σε κάθε σημείο της ιστοσελίδας να τοποθετούνται προσεκτικά, για την ορθή αναγνώριση του περιεχομένου από κάθε χρήστη καθώς και για να καθιστάτε η κάθε ιστοσελίδα πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Συμμετρία & Χρώματα

Η δομή και τα χρώματα κάθε ιστοσελίδας είναι κρίσιμης σημασίας. Κάθε φωτογραφία και κείμενο πρέπει να ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα της ιστοσελίδας και να διακρίνονται από συμμετρία σε όλα τα σημεία τους έτσι ώστε να διευκολύνεται η γρηγορότερη αναγνώριση από τους χρήστες καθώς και η ευκολότερη πλοήγηση.

Φωτογραφικό υλικό

Εκτός από το φωτογραφικό υλικό που επιθυμεί κάθε συνεργάτης να ανέβει στην ιστοσελίδα του, φροντίζουμε να “στολίζουμε” την ιστοσελίδα με υψηλής ποιότητας φωτογραφικό υλικό όπου σας παρέχουμε τα πνευματικά δικαιώματα για οποιαδήποτε χρήση!

Προσαρμογή σε κάθε συσκευή

Κάθε ιστοσελίδα μας, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες μας, προσαρμόζεται εύκολα από οποιαδήποτε συσκευή και αν συνδεθεί ο χρήστης σε αυτήν. Ανεξαρτήτως μεγέθους οθόνης η ιστοσελίδα παραμένει συμμετρική, αρμονική και πλήρως λειτουργική.

Φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης

Κάθε ιστοσελίδα μας είναι πλήρως φιλική με κάθε μηχανή αναζήτησης. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να ανέβει ψηλότερα στα αποτελέσματα, πριν ξεκινήσετε ανάπτυξη SEO.

Πλήρης λειτουργικότητα

Όλες οι ιστοσελίδες μας κατά την διάρκεια της κατασκευής και της δημοσίευσης τους, περνούν από συνεχούς ελέγχους για να επιβεβαιωθεί η πλήρης λειτουργικότητα σε όλα τα τους τα σημεία!

Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για εσάς!

Φροντίζουμε κατά την κατασκευή μίας ιστοσελίδας να παρέχεται η κορυφαία ποιότητα σε κάθε σημείο της.

Βασικά χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνονται πάντα στην κατασκευή κάθε ιστοσελίδας και eshop.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Παρέχουμε το άριστο σχεδιαστικό αποτέλεσμα και τα πιο σύγχρονα πρότυπα αισθητικής!
Χρηστικότητα & ευχρηστία
Οι τεχνολογίες μας καθιστούν εύκολη και άμεση την πλοήγηση του πελάτη, αλλά και εύκολη την διαχείριση σε εσάς και τους συνεργάτες σας.
Μοναδικότητα
Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε έχει την δική της προσωπικότητα και αποτελεί την ταυτότητα της εκάστοτε επιχείρησης.
Responsive σχεδιασμός
Κάθε ιστοσελίδα μας προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή με την οποία θα συνδεθεί κάθε επισκέπτης.
Πολύ υψηλές ταχύτητες
Η φιλοξενία καθώς και ο καινοτόμος σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας παρέχουν πολύ υψηλές ταχύτητες με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.
Προχωρημένη ασφάλεια
Οι τεχνολογίες και οι ασπίδες προστασίας μας μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να μολυνθεί ή να παραβιαστεί η ιστοσελίδα σας.
Η ικανοποίηση σας είναι δέσμευση μας!

Η ικανοποίηση σας δεν είναι υπόσχεση, αποτελεί δέσμευση!

Από την αρχή της Tasios Designs ο στόχος μας ήταν ένας και αμετάκλητος. Να διατηρήσουμε το 100% των συνεργατών που μας εμπιστεύθηκαν ικανοποιημένο! Προς επίτευξη αυτού του στόχου, κατά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας και πριν την δημοσίευση της, αφού την ελέγξετε, φροντίζουμε να γίνουν τόσες αλλαγές ώστε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι!

Επικοινωνήστε μαζί μας!