Αξιολογήσεις των πελατών μας

Το 100% των πελατών μας είναι επίσημα ικανοποιημένο!

Φροντίζουμε να παρέχεται κορυφαία ποιότητα σε κάθε μας συνεργασία, οι υπηρεσίες μας να προσαρμόζονται πραγματικά στις εκάστοτε ανάγκες σας και να είμαστε συνεχώς δίπλα στην εξέλιξη της ιστοσελίδα σας!

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που να αντιπροσωπεύει την ιστορία και τους αγώνες ενός οργανισμού αποτελεί πρόκληση, για αυτό και πρέπει να σχεδιαστεί από έναν άνθρωπο με εμπειρία και πολλές γνώσεις στον χώρο. Έχοντας λοιπόν, ακούσει για την πολύ υψηλή ποιότητα και το μεγάλο εύρος των σχεδιασμών του Νίκου , (Tasios) αποφασίσαμε να του αναθέσουμε τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας. Ποιότητα, εμπιστοσύνη και αμεσότητα αποτελούν μερικές λέξεις με τις οποίες θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τη συνεργασία μας μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο! Δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με σύγχρονα πρότυπα αισθητικής που ταυτόχρονα διατηρεί την απλότητα και την ταχύτητα για κάθε επισκέπτη, είμαστε πραγματικά πλήρως ικανοποιημένοι. Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να εντυπωσιάζεις με τις δημιουργίες σου, να διατηρήσεις την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που γνωρίσαμε σε σένα και να πετύχεις κάθε στόχο σου, γιατί το αξίζεις!

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Φοβερός web designer, εξαιρετικός στην δουλειά του όσον αφορά την βελτίωση του εμβλήματος της ομάδας μας όπου και ανέλαβε τον σχεδιασμό του . Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας έμειναν κατενθουσιασμένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαστήκαμε σαν σύλλογος με τον Nikoc Tasios.

Α.Ο Εθνικός Μελιγαλά
Ποδοσφαιρική ομάδα

Αν η σύγχρονη επιχειρηματικότητα, το ταλέντο και η αξιοπιστία είχαν πρόσωπο σίγουρα θα ήταν του Νίκου. Η συνέπεια, η αμεσότητα καθώς και η ταχύτητα αποτελούν μερικά από τα γνωρίσματα τα οποία αντικατοπτρίζουν την δουλειά του. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κατέχει σε άριστο βαθμό το επάγγελμα του, πράγμα το οποίο κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου, η έναρξη της συνεργασίας με έναν τόσο επαγγελματικά δυνατό και αυθεντικό άνθρωπο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για μια λαμπρή σταδιοδρομία. Εύχομαι από καρδιάς η επαγγελματική συνείδηση και η σωφροσύνη που διαθέτεις πάντα να σε διακρίνει.

Αθανάσιος Νικητόπουλος
Οδοντίατρος

Ο σχεδιασμός και η στελέχωση ενός γραφείου είναι από τα πιο σημαντικά βήματα ενός επιχειρηματία. Ειδικά ο επιχειρηματίας που διαθέτει στην κατοχή του προσωπικά δεδομένα, κωδικούς και πληροφορίες πρέπει να συνεργαστεί με τον καλύτερο ώστε να διαφυλάξει την αξιοπιστία της επιχείρησης του αλλά και την μελλοντική του εξέλιξη. Εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι στενά με τον Νίκο Τασιόπουλο. Τον άνθρωπο που διαφυλάττει την αξιοπιστία και την ασφάλεια των δεδομένων του γραφείου μου αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και για την έξωθεν καλή μαρτυρία μου μέσα από τη φροντίδα της ιστοσελίδας του γραφείου. Νίκο σ’ευχαριστώ πολύ για ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως για ότι πρόκειται να κάνεις τα επόμενα χρόνια της συνεργασίας μας. Με εκτίμηση!

Νίκος Φρέσκας
Οικονομολόγος - Λογιστής

Θεωρώ ευτυχία, για την περιοχή του Δήμου μας , που ένα καταπληκτικό ταλέντο, ένα δικό μας παιδί, ``το παιδί θαύμα``, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ. Από μικρή ηλικία ξεχώριζε για την ευστροφία, την εργατικότητα, την τεχνογνωσία καθώς και την επιμονή του στο να ανοίγει καινούριους δρόμους. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στον κλάδο της τεχνολογίας. Νίκο συνέχισε με το ίδιο πάθος και ζήλο, σου εύχομαι πάντα ψηλά, μπορείς ακόμα πολλά περισσότερα. Το μέλλον σου ανήκει. «Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν»I

Αριστείδης Σταθόπουλος
Πρώην Δήμαρχος Οιχαλίας

Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι μια σύνθετη διαδικασία, η εύρεση όμως του σωστού ατόμου για την υλοποίησή της είναι ακόμα πιο σύνθετη. Έπειτα από πολυήμερη έρευνα για το άτομο που θα έχει την ικανότητα να σχεδιάσει και να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα μας, βρήκαμε τον Νίκο. Ο Νίκος είναι ένα ευφυές και ενθουσιώδες άτομο απολύτως ικανό να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα υψηλών απαιτήσεων, προσαρμοσμένη στο ύφος, τα standards και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Η συνεργασία με τον Νίκο ήταν εξαιρετική, με προθυμία και υπομονή επεξηγούσε οποιαδήποτε απορία μας και ήταν πάντα στη διάθεσή μας για αλλαγές ή/και προσθήκες στην ιστοσελίδα. Πάντα συνεπής με τις προθεσμίες και διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή, κατάφερε να κατασκευάσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την ιστοσελίδα της εταιρείας μας ακριβώς όπως την είχαμε φανταστεί. Custom design, Premium Φωτογραφίες και άριστος σχεδιασμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας τα οποία οφείλουμε στον Νίκο.

Lanara & Partners
Δικηγορικά γραφεία