Ανάπτυξη SEO

Αυξήστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων.

Το SEO (Search Engine Optimization) περιλαμβάνει όλους τους τρόπους με τους οποίους μια ιστοσελίδα θα μπορούσε να αυξήσει την θέση της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας!

Η σχεδιασμός και η ποιότητα μιας ιστοσελίδας είναι κρίσιμης σημασίας για την μετατροπή ενός επισκέπτη σε πελάτη. Για να μπορέσει όμως ο πελάτης να εντοπίσει την ιστοσελίδα σας μέσα από την αναζήτηση, θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα της. Το εξιδεικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την βελτιστοποίηση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας για την κατάκτηση υψηλότερης θέσης στα αποτελέσματα και αύξηση στην επισκεψιμότητα.

Μεγαλύτερη απόδοση στα αποτελέσματα

Ελέγχουμε και τροποποιούμε προσεκτικά κάθε σημείο της ιστοσελίδας για μεγαλύτερη απόδοση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

On Page SEO
Το On Page Seo είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του περιεχομένου, κάθε σελίδας ξεχωριστά στην ιστοσελίδα σας, για να επιτύχει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On Page Seo σχετίζεται με κάθε είδους ορατού κειμένου όπως τίτλους, περιγραφές, συνδέσμους καθώς και με την ταχύτητα φόρτωσης.
Mobile SEO
To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για επισκέπτες που συνδέονται στην ιστοσελίδα σας από άλλες συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την αρχιτεκτονική καθώς και στην εμπειρία του χρήστη.
Off Page SEO
Το Off Page Seo, εν συντομία, καλύπτει όλες τις τακτικές SEO που διενεργούνται εκτός της ιστοσελίδας σας, προκειμένου να πείσουν τις μηχανές αναζήτησης για την αξιοπιστία της. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία παραπομπών προς την ιστοσελίδα σας από άλλες ιστοσελίδες κάτι το οποίο λειτουργεί ως ψήφος εμπιστοσύνης.

Συχνές ερωτήσεις

Ο τρόπος εύρεσης μιας ιστοσελίδας, αν δεν γνωρίζετε συγκεκριμένα το Domain της, είναι η αναζήτηση μέσω των μηχανών αναζήτησης (πχ Google). Το SEO (Search Engine Optimization) – Βελτιστοποίηση περιεχομένου, περιλαμβάνει όλες αυτές τις ενέργειες με τις οποίες μια ιστοσελίδα θα εμφανιστεί ψηλότερα από κάποιες άλλες, στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μάθετε περισσότερα

Πόσο μόνιμα είναι τα αποτελέσματα;

Πως βλέπω την πρόοδο της ιστοσελίδας μου;