Φιλοξενία & Domain

Υψηλές αποδόσεις και συνεχής λειτουργικότητα!

Αξιοποιήστε στο έπακρο την πιο σύγχρονη τεχνολογία που σας παρέχουμε, για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, με τεράστιους χρόνους απόκρισης και συνεχής λειτουργικότητα.

Particle element
Κέντρο βοήθειας

Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για την φιλοξενία και το domain των ιστοσελίδων μέσα από τα άρθρα του κέντρου βοήθειας.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας

Κορυφαία προνόμια φιλοξενίας

Φροντίζουμε κάθε ιστοσελίδα να επωφελείται από κορυφαία προνομία φιλοξενίας για την εξασφάλιση της υψηλής ταχύτητας, απόδοσης και ασφάλειας.
Απεριόριστος χώρος στον δίσκο
Αποκτήστε απεριόριστο χώρο στον δίσκο και προσθέστε όσο περιεχόμενο επιθυμείτε στην ιστοσελίδα σας χωρίς επιπρόσθετο κόστος.
Απεριόριστο Traffic
Αναφερόμαστε στη συνολική ποσότητα δεδομένων τα οποία μεταφέρονται μέσω της φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας στους υπολογιστές των επισκεπτών σας.
SSD Φιλοξενία
Χάρη στο SSD Hosting που υποστηρίζουν οι servers, επιτυγχάνεται εως και 100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης.
Cloudflare CDN
Μέσα από το δίκτυο της Cloudflare επωφελείστε από υψηλότερες ταχύτητες, ασφάλεια και υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα.
Ελληνική IP
Φιλοξενώντας την ιστοσελίδα σας σε ελληνική IP, επιτυγχάνεται υψηλότερη κατάταξη στα ελληνικά αποτελέσματα αναζήτησης του Google.
Δωρεάν SSL
Σε όλες τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε εμάς, παρέχεται δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας (SSL).
Επαγγελματικά Emails
Με κάθε φιλοξενία παρέχονται δωρεάν δύο επαγγελματικά emails (2GB/email) με κατάληξη το domain της ιστοσελίδας σας.
Συνεχής υποστήριξη
Η ομάδα υποστήριξης μας είναι συνεχώς δίπλα σας για να σας παρέχει βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστείτε για την φιλοξενία σας.
Συνεχής έλεγχος λειτουργικότητας
Το τεχνικό μας τμήμα ελέγχει συνεχώς τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε εμάς για να εξασφαλίσει την συνεχή λειτουργικότητα και απόδοση.
Καθημερινά Backups
Λαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων της ιστοσελίδας και της βάσης δεδομένων σας σε απομακρυσμένους servers.

Δωρεάν μεταφορά της ιστοσελίδας σας

Η Tasios Designs αναλαμβάνει την πλήρη μεταφορά της ιστοσελίδας στην φιλοξενία μας και σας προσφέρει τους μήνες έως την λήξη της προηγούμενης φιλοξενίας εντελώς δωρεάν!