Ψηφιακή προώθηση

Επιλέγοντας την ψηφιακή προώθηση για την επιχείρηση σας, είστε σε θέση να ελέγχετε συνεχώς τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας, να εναλλάσσετε το κόστος και να επιλέγετε το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε.

Έλεγχος κόστους
Έλεγχος διάρκειας
Έλεγχος κοινού

Παραμένουμε δίπλα σας στην εξέλιξη της επιχείρηση σας!

Ο ανταγωνισμός καθιστά αναγκαία την συμβολή καταρτισμένου συμβούλου για την σωστή ψηφιακή προώθηση της επιχείρηση σας. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, στέκεται συνεχώς δίπλα σας καθόλη την διάρκεια της καμπάνιας παρακολουθώντας τα εξέλιξη, τα αποτελέσματα και τον εκάστοτε ανταγωνισμό σας.

Facebook / Instagram

Κόστος με βάση την απήχηση.

Με την διαφήμιση μέσω Facebook ή/και Instagram εμφανίζεστε στην αρχική σελίδα του κοινού που έχετε επιλέξει. Το κόστος δεν έχει συγκεκριμένα όρια, παρά μόνο αυτά που θα ορίσετε εσείς. Χρεώνεστε με βάση την απήχηση της διαφήμισης σας στο κοινό.

Μάθετε περισσότερα
Google

Κόστος με βάση το κλικ.

Με την διαφήμιση μέσω Google εμφανίζεστε πρώτοι στα αποτελέσματα που αφορούν την διαφήμιση σας καθώς και σε σημεία διαφόρων ιστοσελίδων που συνεργάζονται με την Google. Οι διαφημίσεις έχουν μηνιαίο κόστος και χρεώνεστε με κάθε κλικ που γίνετε στην διαφήμιση σας.

Μάθετε περισσότερα