Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω σας παρέχουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Σε περίπτωση που η ερώτηση σας δεν βρίσκεται στην παρακάτω λίστα, μπορείτε να ελέγξετε στο “Κέντρο βοήθειας” ή να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γενικές ερωτήσεις

Όλες οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Ο χρόνος εξαρτάται με βάση το είδος, το περιεχόμενο αλλά και τις λειτουργίες στην εκάστοτε ιστοσελίδα. Ωστόσο κατά μέσο όρο η διάρκεια ανάπτυξης και σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας, από την εταιρεία μας, δεν ξεπερνά τις 2 εβδομάδες. Κατά την έναρξη του σχεδιασμού θα ενημερωθείτε από τον συνεργάτη μας για τον χρόνο υλοποίησης της δικής σας ιστοσελίδας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας διαθέτουν εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα.

Κατά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας, παρέχουμε εκπαίδευση στους πελάτες μας σχετικά με την διαχείριση της ιστοσελίδας τους. Επίσης αποστέλλουμε επεξηγηματικά βίντεο καθοδήγησης, ειδικά διαμορφωμένα για αυτούς. Τέλος, παρέχεται πλήρης πρόσβαση στο Κέντρο βοήθειας για εξασφάλιση ακόμα μεγαλύτερων δυνατοτήτων διαχείρισης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας κυριολεκτικά από το μηδέν. Αρχικά κατοχυρώνουμε το όνομα χώρου (Domain name) της επιλογής σας, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας και την ανεβάζουμε στην φιλοξενία. Μετά από αυτό, η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για χρήση από το ευρύτερο κοινό.

Μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας, η πραγματική μας συνεργασία τότε ξεκινά! Αρχικά, αν η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας βρίσκεται σε εμάς, το τεχνικό μας τμήμα εξασφαλίζει να είναι πάντα λειτουργική και να λαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Επίσης, ένας συνεργάτης μας θα είναι πάντα στην διάθεση σας για να επικοινωνήσετε σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε!

Τεχνικές ερωτήσεις

Όλες οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνικό τμήμα του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας.

Όπως στην τοποθεσία του φυσικού μας καταστήματος έχει οριστεί μια διεύθυνση για να καθιστάτε πιο εύκολη η εύρεση του από τους ανθρώπους, το ίδιο ισχύει και στο Internet. Κάθε ψηφιακή τοποθεσία είτε αφορά έναν υπολογιστή είτε μια ιστοσελίδα, καλύπτεται από μια αριθμητική διεύθυνση (IP). Επειδή όμως το να θυμάσαι κάθε IP για κάθε διαφορετική ιστοσελίδα είναι ακατόρθωτο, ορίζεται μια λέξη η οποία αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη IP. Επίσης, επειδή οι τοποθεσίες του Internet είναι παγκόσμιες και προσβάσιμες από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη σε αυτό, ορίζεται και μία κατάληξη έτσι ώστε να χαρακτηρίζεται η περιοχή στην οποία βρίσκεται (π.χ .gr). Το domain Name (Όνομα Χώρου) λοιπόν, είναι μία λέξη και μία κατάληξη που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε με εύκολο τρόπο να συνδεθούμε με μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Αυτή η λέξη σε συνδυασμό με μια συγκεκριμένη κατάληξη πρέπει να είναι μοναδική και αν κατοχυρωθεί από κάποιον, δεν μπορεί να κατοχυρωθεί από κάποιον τρίτο, εως ότου λήξει.

Όπως για το φυσικό μας κατάστημα πληρώνουμε κάποιο ποσό για τον χώρο του, έτσι και για την ιστοσελίδα μας πληρώνουμε ένα αντίστοιχο ποσό για τον ψηφιακό της χώρο. Το ποσό αυτό είναι συνδρομητικό και ορίζεται ετήσια.

Το responsive είναι η δυνατότητα που έχει μια ιστοσελίδα να προσαρμόζεται σωστά σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης διαθέτει η εκάστοτε συσκευή που θα συνδεθεί ο χρήστης.

Η εταιρεία μας έχει επιλέξει να κατασκευάζει ιστοσελίδες με WordPress ή με Custom κώδικα αναλόγως των αναγκών κάθε επιχείρησης, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η καλύτερη αναλογία δυνατότητας μέγιστης απόδοσης προς κόστος κατασκευής και υποστήριξης.

Σε όλους τους πελάτες παρέχουμε κορυφαίες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν μεγάλες ταχύτητες. Σχετικά με το μέγεθος, παρέχεται απεριόριστος χώρος στον δίσκο και στο traffic της ιστοσελίδας σας.

Γνωσιακή βάση

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιστοσελίδες, επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας.

Ρωτήστε μας

Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, επικοινωνήστε μαζί μας!